Kuvendi miraton Projektligjin për regjistrimin e popullsisë

Kuvendi miraton Projektligjin për regjistrimin e popullsisë

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar Projektligjin për regjistrimin e popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave, me amendamentet e Komisionit funksional nga aspekti i përputhshmërisë me legjislacionin e BE-së.


Përkrahje këtij Projektligji i dhanë edhe deputetët opozitarë.

Pas rikthimit nga pauza, Kuvendi po vazhdon punimet, në rend të ditës është edhe debati parlamentar për mos liberalizimin e vizave.

Lexo edhe

Video