Kuvendi miraton dy raporte të auditimit të performancës

Kuvendi miraton dy raporte të auditimit të performancës

Kuvendi i Kosovës ka miratuar raportin me rekomandime në lidhje me raportin e auditimit të performancës “Transparenca dhe llogaridhënia në procesin e financimit të organizatave joqeveritare”.


Miratimin e Kuvendit e ka marrë edhe raporti me rekomandime në lidhje me raportin e auditimit të performancës “Parandalimi dhe reagimi i situatave emergjente: Vërshimet”.

Po ashtu, Kuvendi ka formuar komisionin ad-hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për një anëtar të Bordit të ankesave të mediave. Pas përfundimit të kësaj pike, Kuvendi ka mbyllur punimet për ditën e sotme.

Lexo edhe

Video

error: