Kuvendi miratoi në lexim të dytë Projektligjin për zgjedhjet e përgjithshme

Kuvendi miratoi në lexim të dytë Projektligjin për zgjedhjet e përgjithshme

Kuvendi i Kosovës, me 79 vota për ka miratuar në lexim të dytë Projektligjin për zgjedhjet e përgjithshme. Deputetët e pozitës dhe opozitës u bënë bashkë për t’i dhënë dritën e gjelbër reformës zgjedhore, ku miratuan edhe 19 amendamente shtesë për këtë projektligj.


Miratimi i këtij projektligji erdhi me procedurë të përshpejtuar, pas miratimit në lexim të parë gjatë së enjtes.

Kuvendi ndërpreu përkohësisht punimet e seancës plenare deri në orën 17:30, për t’i dhënë hapësirë miratimit në lexim të dytë edhe  të Projektligjit për ndarjet buxhetore./KosovaPress/

Lexo edhe

Video