Kuvendi miratoi dy projektligje për FSK-në dhe atë për turizmin

Kuvendi miratoi dy projektligje për FSK-në dhe atë për turizmin

Kuvendi i Kosovës sot miratoi tri projektligje, dy prej tyre të Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe Projektligjin në lexim të dytë për turizmin.

Në seancën e sotme, veç e veç deputetët kanë miratuar Projektligjin në lexim të dytë për Policinë Ushtarake në Forcën e Sigurisë së Kosovës, dhe Projektligjin për Komisionarin Parlamentar për Forcën e Sigurisë së Kosovës.


Tri partitë më të mëdha opozitare kanë vlerësuar se vendimi i djeshëm nga Gjykata e Apelit për anulimin e tarifave energjetike me shtrenjtim, është i drejtë dhe kanë kërkuar të kompensohen qytetarët e dëmtuar me këto tarifa dhe kërkuan shkarkimin e Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë(ZRRE).

Ndërkaq, në orën 14:30 pritet të nisë seanca për debatin parlamentar në lidhje me situatën e sigurisë në vend.

Lexo edhe

Video