Kuvendi fut në rend dite shqyrtimin e Projektligjit për inspektimet

Me 76 pro deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar propozimin e Komisionit për Ekonomi për ndryshimin dhe plotësimin e rendit të ditës, që sot në seancën e rregullt të kuvendit të shqyrtohet për herë të parë edhe Projektligji për inspektimet. Propozimi ka ardhur nga nënkryetarja e Komisionit, Jeta Statovci, që ky projektligj të procedohet … Continue reading Kuvendi fut në rend dite shqyrtimin e Projektligjit për inspektimet