Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Kush pe kap bishën!

Kush pe kap bishën!

Pas katër muajve të lojës së madhe shpërblyese të pijes energjike GO+, më 31 Dhjetor  2020 do të përzgjidhet fituesi i premisë kryesore TESLA MODEL 3.

GO+ për këtë natë të vitit të ri do të sjellë shumë surpriza për të gjithë konsumatorët e saj. Surprizat nuk do të kenë të ndalur nga pija juaj e preferuar GO+.

Gjatë natës së 31 Dhjetorit GO+ do të dhuroj edhe 3 surpriza për të gjithë konsumatorët e saj. 

Përpos këtyre tri surprizave GO+ ju fton ta ndiqni me 31 Dhjetor në Klan Kosova në ora 18:45 si dhe në rrjetet tona sociale:


https://www.facebook.com/goplusenergydrink

https://www.instagram.com/goplusdrink/

Surpriza më e madhe do të jepet në natën e tërheqjes së Tesla Model 3.

Mos harroni, GJAHU VAZHDON.

Lexo edhe

Video

error: