Kush do ta marrë drejtimin e Cosa Nostra-s?

Kush do ta marrë drejtimin e Cosa Nostra-s?

Trashëgimia në Cosa Nostra-s nuk përputhet me ligjin, trashëgimia e një njeriu të nderuar nuk ndahet, nuk rregullohet dhe nuk i shkon kujtdo. Dhe mbi të gjitha nuk mund të shkojë tek asnjë fëmijë që nuk ka mbiemrin e babait.

Të jesh vajza e një njeriu të nderuar përfshin rregulla të vështira për t’u mbajtur, sjellje të kodifikuara, rrugë të detyrueshme. Megjithatë edhe në këtë rast Matteo Messina Denaro dukej se ishte një përjashtim. Ai kurrë nuk ishte martuar për një zgjedhje specifike, një zgjedhje karriere.

Duke mos u martuar, Matteo Messina Denaro ruajti besueshmërinë e tij ndaj hierarkive më të larta. Messina Denaro ka një vajzë të lindur nga një prej lidhjeve të tij gjatë fshehjes së pafund. Hetimet tregojnë se ajo është e vetmja (ndonëse thashethemet nuk janë konfirmuar kurrë, flasin për fëmijë të tjerë).


Matteo Messina Denaro është përpjekur gjatë viteve të mbajë Lorenza Alagna jashtë dinamikës së Cosa Nostra. U fol gjatë për një distancë mes saj dhe babait të saj, kur në vend të kësaj, disa ditë pas vdekjes së tij, Lorenza u bë Messina Denaro. Ajo merr mbiemrin e babait të saj, raporton A2 CNN.

Epo, nuk ka asnjë arsye fisnike, nuk ka arsye tjetër përveç asaj që ekziston gjithmonë, ajo që lëviz çdo burrë dhe çdo grua, ajo që lëviz pothuajse çdo qenie njerëzore. Paratë. Dhe po, sepse prokurorët nuk do të mund të identifikojnë kurrë të gjitha paratë e Matteo Messina Denaro.

Është gjithmonë një segment që zbulohet, sidomos në lidhje me pasuritë materiale në Itali, por llogaritë e huaja, paratë në parajsat fiskale, ato nuk mund të arrihen kurrë. Epo, kujt do t’i shkojnë ato para? Vetëm për trashëgimtarët e njohur nga vetë shefi.

Video