Kusari-Lila takon banorët e fshatit Pacaj, theksohet nevoja për ndryshim e bashkëpunim me Qeverinë Kurti

Kusari-Lila takon banorët e fshatit Pacaj, theksohet nevoja për ndryshim e bashkëpunim me Qeverinë Kurti

Kandidatja për kryetare të Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, e shoqëruar nga ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati, u.d së ministres së Shëndetësisë, Dafina Gexha-Bunjaku, deputeti Ardian Gola, si dhe kandidatët për Këshilltar Komunal Kreshnik Alijaj, Sali Golaj, Luan Muzlija, Hysen Berisha dhe Lazër Nrejaj u takuan me banorë të fshatit Pacaj.

Në fjalën e të pranishmëve u theksua nevoja që ka kjo komunë për ndryshim e bashkëpunim me Qeverinë Kurti e ministrat e saj, si dhe përkushtimi i qeverisë dhe Kusari-Lilas për mbrojtjen e aseteve komunale dhe zhvillimin e komunës në përgjithësi.


Lexo edhe

Video

error: