Kusari-Lila: Më mirë mjete prej KOSTT-it për rrymën në veri se të kthehen policët në arkivol

Edhe sot është zhvilluar debat parlamentar për rrymën e shpenzuar nga serbët në katër komunat veriore. Dy propozim rekomandime sot ka paraqitur Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti lidhur me pagimin e rrymës për serbët në katër komunat veriore. Propozimi i deputetes nga Lëvizja Vetëvendosje Mimoza Kusari-Lila, i cili mori mbështetjen e Komisionit me … Continue reading Kusari-Lila: Më mirë mjete prej KOSTT-it për rrymën në veri se të kthehen policët në arkivol