Kusari-Lila: Me miratimin e rishikimit të buxhetit hymë në periudhë stabile për pjesën tjetër të vitit

Shefja e grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila  ka deklaruar se me miratimin e rishikimit të buxhetit, Kosova do të hyjë në një përudhë stabile për pjesën tjetër të vitit 2021. Ajo tha se me anë të tij do të përfitojnë edhe bizneset dhe ekonomia e vendit me ringjalljen ekonomike.  “Me votimin e këtij … Continue reading Kusari-Lila: Me miratimin e rishikimit të buxhetit hymë në periudhë stabile për pjesën tjetër të vitit