Kurz: Do ta vazhdojmë punën e mirë me Kosovën drejt integrimit evropian

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ishte në mesin e kryeministrave që mori pjesë në Samitin e sotëm të Ballkanit Perëndimor, i cili u mbajt në Vjenë. Kancelari austriak, Sebastian Kurz, i cili ishte nikoqir i këtij Samiti, ka publikuar në Twitter një fotografi me Kurtin dhe ka shkruar se COVID-19 ka dëshmuar rëndësinë e partneritet … Continue reading Kurz: Do ta vazhdojmë punën e mirë me Kosovën drejt integrimit evropian