Kurtishaj me veteranët e luftës, i falënderon për mbështetjen që po i japin PDK-së

Kurtishaj me veteranët e luftës, i falënderon për mbështetjen që po i japin PDK-së

Kandidati për deputet nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) Ruzhdi Kurtishaj po merr përkrahje të madhe për planin e rimëkëmbjes dhe Partinë Demokratike të Kosovës.

Ai gjatë një takimi me veteranët e UÇK-së i ka falënderuar ata për mbështetje të madhe që po i japin PDK-së, kryeministrit Enver Hoxhaj dhe kandidatëve të PDK -së.

Ruzhdi Kurtishaj në listën zgjedhore të PDK-së ka numrin rendor 91.

Postimi i plotë:


Përkrahje e madhe nga çdo cep i Kosovës për planin e rimëkëmbjes dhe Partinë Demokratike të Kosovës.

Faleminderit veteranëve të UÇK-së për mbështetje të madhe për PDK-në, kryeministrin Enver Hoxhaj dhe kandidatët e PDK-së.

Voto 134

Voto Enver Hoxhaj numër 1

Voto Ruzhdi Kurtishaj 91

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.

error: