Kurti zotohet për zbatimin e 13 marrëveshjeve mes Kosovës dhe Shqipërisë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, pas mbledhjes së përbashkët mes dy qeverive,  ka thënë se 13 marrëveshjet e arritura do ta rrisin bashkëpunimin ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë. Kurti në një konferencë për medie, Kurti tha se sa më të integruar të jenë dy qeveritë, aq më mirë do të jetë për qytetarët në dy vendet. … Continue reading Kurti zotohet për zbatimin e 13 marrëveshjeve mes Kosovës dhe Shqipërisë