Kurti zhvillon bisedë telefonike me Përfaqësuesin e Lartë të BE-së, Josep Borrell

Sot pasdite, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, pati një bisedë gjysëmorëshe telefonike me Përfaqësuesin e Lartë të BE-së për Siguri dhe Politikë të Jashtme dhe zëvendës Kryetarin e Komisionit Evropian, Josep Borrell. U diskutua më së shumti për masat dhe përpjekjet e Qeverisë së Kosovës për parandalimin e përhapjes së virusit Covid-19, për angazhimin e … Continue reading Kurti zhvillon bisedë telefonike me Përfaqësuesin e Lartë të BE-së, Josep Borrell