Kurti voton në zgjedhjet e LVV-së: Është ditë e demokracisë

Partia më e madhe në Kosovë sot po mban zgjedhjet e saj të brendshme. Nga ora 10:00 janë hapur qendrat e vendvotimeve në Lëvizjen Vetëvendosje dhe 46 qendra votimi në Kosovë, në të cilat anëtarët e kësaj partie do të mund të votojnë për kryetarin e partisë, kryetaren e gruas dhe struktura tjera. Kryetari aktual … Continue reading Kurti voton në zgjedhjet e LVV-së: Është ditë e demokracisë