Kurti: Vizionin për Asociacionin do të konkretizoj kur ka pajtueshmëri për shtyllat e tij

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë sot se vizionin e tij për draft-statutin e Asociacionit do të konkretizonte nëse ka pajtueshmëri në parim për shtyllat e tij. Kurti, në seancën e sotme plenare ka thënë se nuk mund të shkruajë statutin e Asociacionit dhe pastaj të kërkohet një kompromis për atë, pa pasur në … Continue reading Kurti: Vizionin për Asociacionin do të konkretizoj kur ka pajtueshmëri për shtyllat e tij