Kurti uron qytetarët për Kurban Bajram: Të bëhemi më solidarë e zemërgjerë

Kurti uron qytetarët për Kurban Bajram: Të bëhemi më solidarë e zemërgjerë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka uruar qytetarët me rastin e Festës së Kurban Bajrami.

Përmes një postimi në Facebook, kreu i ekzekutivit ka uruar më shumë solidaritet e zemërgjerësi mes njerëzve.


“Gëzuar e me fat Kurban Bajrami!

Sakrifica gjithmonë ka për synim tjetrin, jo veten. Të mirën e përgjithshme, jo të mirat vetanake. Ajo është shërbim dhe përkushtim, që nganjëherë të pakëson, por gjithmonë të lartëson. Përmes saj heq dorë nga të qenit në qendër, për t’u bërë qendra e të tjerëve.

Në festën e sakrificës, le të bëhemi edhe më solidarë e më zemërgjerë me të tjerët, për të mirën e përgjithshme, me ata që na rrethojnë. Sot, nesër, çdo ditë të vitit”, ka shkruar ai.

Lexo edhe

Video