Kurti uron Amerikën në Ditën e Pavarësisë: Aleatë të pazëvendësueshëm

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka uruar Shtetet e Bashkuara të Amerikës (ShBA) në 245 vjetorin e pavarësisë. Kurti shkruan se idetë dhe idealet më fisnike, besimi në liri, barazi dhe të drejtat individuale, përfshirë të drejtën e çdo personi për të kërkuar lumturin- që burojnë nga Deklarata e Pavarësisë së ShBA-vë vazhdojnë të frymëzojnë … Continue reading Kurti uron Amerikën në Ditën e Pavarësisë: Aleatë të pazëvendësueshëm