Kurti-UNESCO-s: Jemi të përkushtuar të mbrojmë trashëgiminë kulturore në Kosovë

Kryeministri Albin Kurti ka kërkuar nga UNESCO tërheqjen e katër vendeve të trashëgimisë në Kosovë nga Lista e Trashëgimisë Botërore në Rrezik. Ai në një postim në Twitter ka bërë të ditur se së bashku me presidenten Vjosa Osmani dhe kryetarin e Kuvendit Glauk Konjufca më 21 maj kanë kërkuar nga UNESCO që të tërheqë … Continue reading Kurti-UNESCO-s: Jemi të përkushtuar të mbrojmë trashëgiminë kulturore në Kosovë