Kurti: Terminalet doganore shtetërore do të shtrihen në tërë vendin

Kurti: Terminalet doganore shtetërore do të shtrihen në tërë vendin

Kryeministri Albin Kurti, bashkë me ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, kanë takuar drejtorin e Doganave të Kosovës, Agron Llugaliun.


Sipas komunikatës qeveritare, drejtori Llugaliu e njoftoi kryeministrin Kurti për nënshkrimin e marrëveshjes me Trepça Sh.A. për rikthimin e terminalit doganor shtetëror në hapësirat e Trepçës në Mitrovicë, dhe ndikimet pozitive që kjo do të ketë.

Siç thuhet në komunikatë, nga Drejtori i Doganave u kërkua që të vazhdojë me punën e mirë, dhe u dakorduan që deri në mesin e vitit të ardhshëm në gjithë territorin e vendit të shtrihen terminalet doganore shtetërore.

Lexo edhe

Video

error: