Kurti takon kryetarët e komunave

Kurti takon kryetarët e komunave

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal ka njoftuar se sot do të mbahet takimi i radhës i përbashkët me kryeministrin e Republikës së Kosovës,  Albin Kurti, ministritë e linjës dhe kryetarët e komunave.


Sipas njofitmit, takimi do të mbahet duke filluar nga ora 10:00 te ndërtesa e Qeverisë, salla P-38.

Lexo edhe

Video