Kurti sot qëndron për vizitë në Tetovë dhe në Çair

Kurti sot qëndron për vizitë në Tetovë dhe në Çair

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti do të vizitojë sot dy komuna të Maqedoninë së Veriut, Tetovën dhe Çairin.

Kreu i ekzekutivit do të nisë vizitën e tij në Komunën e Çairit, ku do të merr pjesë në ceremoninë e emërtimit të rrugës “Adem Demaçi”.

Më pas si do të qëndrojë në Komunën e Tetovës, ku do të merr pjesë në inaugurimin e rrugës që lidh fshatin Sellcë dhe Vicë.

Në përfundim të vizitës ai do të deklarohet për media bashkë me kryetarin e kësaj Komune, Bilall Kasamin.

Agjenda e plotë:

14:30 – Arritja në Shkup, në Komunën e Çairit

14:30 – Ceremonia e emërtimit të rrugës “Adem Demaçi” në Komunën e Çairit


15:25 – Nisja për në komunën e Tetovës

16:05 – Arritja në komunën e Tetovës

16:10-16:30 – Takimi me Kryetarin e komunës së Tetovës, Bilal Kasami

16:35- Nisja për në fshatin Vicë

17:05– Përurimi i rrugës që lidh fshatin Sellcë me fshatin Vicë

17:30-17:45 – Deklaratë e përbashkët për media e kryeministrit Albin Kurti dhe kryetarit të Tetovës, Bilall Kasami

20:30 – 22:00 – Manifestimi mirëseardhës në sheshin “Iliria”

Lexo edhe

Video