Kurti-serbëve në Kosovë: Mos u ndikoni nga regjimi autoritar i Beogradit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka falënderuar qytetarët serbë për protestat paqësore, të cilat i zhvilluan sot kundër vendimit të Qeverisë për moslejim të mbajtjes së zgjedhjeve të Serbisë, pa marrëveshje shtetërore dhe i ka ftuar ata që t’i besojnë më shumë në Qeverinë e Kosovës. Kurti përmes një video-mesazhi në gjuhën serbe i ka … Continue reading Kurti-serbëve në Kosovë: Mos u ndikoni nga regjimi autoritar i Beogradit