Kurti: Propozova marrëveshje të paqes, por u refuzua pa u lexuar

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, tha pas takimit me presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiq, se në takimin e sotëm në Bruksel ka propozuar një marrëveshje me 6 pika, por që ajo është refuzuar ende pa u lexuar. Kurti tha se marrëveshja, që ai tha se ishte deklaratë e paqes, ishte e përgatitur nga ai dhe … Continue reading Kurti: Propozova marrëveshje të paqes, por u refuzua pa u lexuar