Kurti: Problemi kryesor në Ballkan është mosballafaqimi i Vuçiqit dhe Serbisë me të kaluarën kriminale

Kryeministri Albin Kurti ka komentuar takimin e tri shteteve fqinjë për minishengenin, që tashmë po quhet “Ballkani i Hapur”. Kurti ka thënë se problemi kryesor në Ballkanin Perëndimor është mosballafaqimi i kreut të Serbisë me të kaluarën. Sipas tij tregu i përbashkët duhet të nënkuptoi demokratizim dhe sundim të ligjit në vendet tona, por që … Continue reading Kurti: Problemi kryesor në Ballkan është mosballafaqimi i Vuçiqit dhe Serbisë me të kaluarën kriminale