Kurti premton infrastrukturë të re sportive për Lojërat Mesdhetare “Prishtina 2030”

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka premtuar infrastrukturë të re sportive për Lojërat Mesdhetare “Prishtina 2030”.


Ai para mbledhjes së qeverisë të mërkurën, tha se organizimi i këtyre lojërave mesdhetare është historike për vendin.

“Përmirësimi dhe ngritja e infrastrukturës sportive do të jetë kyçe. Dhjetë objekte sportive do të rinovohen, katër ndërtime të reja sportive do të bëhen”, tha ai.

Lexo edhe

Video