Kurti: Demokracia nuk mund të suspendohet e as të mbahet peng

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se kanë shtuar komunikimin me ndërkombëtarët dhe ka theksuar se qetësimi i situatës në veri të vendit është qëllim i përbashkët. Ai ka deklaruar se kryetarët e zgjedhur në komunat veriore janë të vetmit që kanë legjitimitet të jenë në ndërtesat e komunave dhe në shërbim të qytetarëve. … Continue reading Kurti: Demokracia nuk mund të suspendohet e as të mbahet peng