Kurti-opozitës: Krejt çka keni sjell është një numër, numri 3

Në seancën e sotme ku po diskutohet për rritjen e çmimeve të propozuar nga LDK, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti tha se krejt çka kanë sjellë sot opozita si propozon është një numër e ai është numri 3.


“Krejt çka keni sjellë është një numër numri 3, tre muaj plus tre muaj, a unë ua lexova pa numër shifra se qysh kemi ndihmua 420 milionë euro, plus 100 milionë euro të zbërthyer nëpër kategori të ndryshme shoqërore për jetesën e qytetarëve tanë dhe mbijetesë. Prandaj, ministri im i Financave u bë t’i bëjë numrat edhe për juve dhe iu tregoi se çka do të thotë ky numër i vetëm që në mënyrë të dyfishtë, ju e sollët në propozimin tuaj”, theksoi ai.

Seanca vazhdon në orën 15:30.

Lexo edhe

Video