Kurti nuk e di arsyen e mungesës së ministrave të LDK-së në mbledhjen e Qeverisë

Kurti nuk e di arsyen e mungesës së ministrave të LDK-së në mbledhjen e Qeverisë

Ministrat nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës kanë munguar në mbledhjen e parë fizike të Qeverisë në detyrë, në kuadër të fazës së tretë të masave të reja të lehtësimit kundër COVID-19.


I pyetur nga KosovaPress për arsyen e mungesës së ministrave të LDK-së, kryeministri në detyrë Albin Kurti ka thënë se nuk i di arsyet.

“Për besën, nuk e di pse nuk kanë ardhur. Është dashur të jenë dhe e kanë për detyrë të jenë. Në votimet që kemi mbajtur në mbledhjet online, ndonjëherë kanë votuar, ndonjëherë nuk kanë votuar”, është shprehur Kurti.

Lexo edhe

error: