Kurti në Kuvendin e Guxo: Të qenit bashkë na e solli fitoren e 14 shkurtit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka folur në kuvendin zgjedhor të partisë Guxo me të cilën ka thënë se kanë bërë punë të mira në qeverisje. Kurti ka thënë se bashkëpunimi i Lëvizjes Vetëvendosje me partinë Guxo duhet të vazhdojë, derisa për këtë të fundit ka thënë se është ngritur me guxim dhe njësoj sipas … Continue reading Kurti në Kuvendin e Guxo: Të qenit bashkë na e solli fitoren e 14 shkurtit