Kurti në 23-vjetorin e masakrës së Rezallës: Gjenocidi serb njihet botërisht, përgjegjësit të gjykohen e të dënohen

Në 23-vjetorin e masakrës së Rezallës, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka bërë homazhe tek kompleksi memorial te varrezave në Rezallë të Skenderajt. Kryeministri Kurti ka kujtuar të rënët e kësaj masakre, duke thënë se nuk ka asnjë dyshim që gjenocidi i Serbisë njihet botërisht dhe se për këtë drejtësia vendore dhe ajo ndërkombëtare duhet … Continue reading Kurti në 23-vjetorin e masakrës së Rezallës: Gjenocidi serb njihet botërisht, përgjegjësit të gjykohen e të dënohen