Kurti: Kosova e Kroacia mund të rrisin bashkëpunimin

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti pas takimi që zhvilloi me kryeministri i Republikës së Kroacisë, Andrej Plenkoviq tha se vizita e sotme është mirënjohje për afërsinë dhe marrëdhëniet ndërmjet dy popujve dhe republikave tona. Kurti në një konferencë për media tha se kanë biseduar për forcimin e bashkëpunimit në mes dy vendeve, zbatimin e 12 … Continue reading Kurti: Kosova e Kroacia mund të rrisin bashkëpunimin