Kurti: Marrëveshja Serbi-Rusi duhet t’i alarmojë kryeqendrat perëndimore

Kryeministri i vendit, Albin Kurti ka deklaruar se presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq përveç që nuk njeh shtetin e Kosovës dhe krimet e bëra nga regjimi i Millosheviqit, mban edhe lidhje shumë të ngushta me federatën ruse, siç ishte edhe marrëveshja e bashkëpunimit që nënshkroi ministri i jashtëm serb me atë rus, e cila duhet … Continue reading Kurti: Marrëveshja Serbi-Rusi duhet t’i alarmojë kryeqendrat perëndimore