Kurti-Macron takohen të mërkurën në orën 19:30

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, të mërkurën, më 23 qershor në orën 19:30, do të pritet në Pallatin Elisee në Paris nga presidenti i Francës Emmanuel Macron. Radio Kosova merr vesh se Kurti dhe Macron do të bisedojnë lidhur me temën e dialogut midis Kosovës dhe Serbisë si dhe perspektivën e Kosovës drejt integrimeve Evropiane. Gjithashtu, … Continue reading Kurti-Macron takohen të mërkurën në orën 19:30