Kurti: Kosova dhe Shqipëria duhet të jenë më shpesh bashkë

Kurti: Kosova dhe Shqipëria duhet të jenë më shpesh bashkë

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se është e domosdoshme avancimi i bashkëpunimit, ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë.


Në mbledhjen solemne të Kuvendit të Shqipërisë dhe atij të Kosovës në Tiranë, Kurti tha se Kosova dhe Shqipëria duhet të jenë më shpesh bashkë, jo vetëm në kremta.

“Na duhet të jemi më shpesh bashkë, jo vetëm në kremta, duhet të punojmë bashkë, të ndajmë ide bashkë”, tha ai.

Lexo edhe

Video