Kurti- komisionerit Hahn: Mosliberalizimi është e drejtë e mohuar

Në ditën e parë të pjesëmarrjes në Konferencën e Sigurisë së Mynihut, kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, i shoqëruar nga zëvendëskryeministrja, njëherit ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, u takuan me Komisionerin e Bashkimit Evropian për Buxhet dhe Administratë, Johannes Hahn. Ringjallja ekonomike, sistemi dual i arsimit, Tregu i Përbashkët … Continue reading Kurti- komisionerit Hahn: Mosliberalizimi është e drejtë e mohuar