Kurti – komandantit të KFOR-it: Objektet e komunës janë pronë e Republikës

Kryeministri Kurti Albin Kurti i ka thënë të premten komandantit të KFOR-it, Angelo Michele Ristuccia se kryetarët e komunave, të zgjedhur nga zgjedhjet e lira dhe demokratike, duhet t’i ushtrojnë detyrat dhe përgjegjësitë e tyre, për të ofruar shërbime publike cilësore për të gjithë qytetarët, pa pengesa. Kryeministri Kurti i në takim me Michele Ristuccia, … Continue reading Kurti – komandantit të KFOR-it: Objektet e komunës janë pronë e Republikës