Kurti jep detaje për gazin amerikan

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka dhënë detaje për diskutimet rreth ndërtimit të infrastrukturës në Kosovë për gazin amerikan, i cili parashihet të vjen nga Greqia përmes Maqedonisë së Veriut. Ai në seancën e Kuvendit të Kosovës, tha se për vendime të tilla që definojnë sektorin e energjisë për gjeneratat e ardhshme duhet kujdes dhe … Continue reading Kurti jep detaje për gazin amerikan