Kurti heq taksën për lëndën e parë që importohet nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina

Kurti heq taksën për lëndën e parë që importohet nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka hequr taksën ndaj lëndës së parë që importohet nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina.


Kurti po ashtu ka njoftuar se deri më 1 prill, Qeveria do të shfuqizojë vendimin për taksën dhe fillimin e vendosjes së reciprocitetit ndaj serbisë.

Vendimi i kryeministrit Kurti:

Lexo edhe

error: