Kurti falënderon Policinë e Kosovës për angazhimin profesional në mbrojtje të rendit dhe ligjit

Pas realizimit me sukses të planifikimeve operacionale dhe zbatimit të vendimeve të institucioneve të Kosovës, e në veçanti për angazhimet në veri, kryeministri Albin Kurti së bashku me ministrin e Brendshëm, Xhelal Sveçla, pritën në takim stafin e lartë menaxhues të Policisë së Kosovës, në krye me drejtorin e Përgjithshëm,  Samedin Mehmetin. Kurti falënderoi dhe … Continue reading Kurti falënderon Policinë e Kosovës për angazhimin profesional në mbrojtje të rendit dhe ligjit