Kurti: Është koha të respektohet Marrëveshja Bazike dhe të qetësohet situata në veri

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se është koha që të zbatohet Marrëveshja Bazike e arritur në Bruksel dhe të qetësohet situata në veri të vendit. Ai ka bërë të ditur se ka zhvilluar një bisedë me ministrin e Jashtëm të Italisë, Antonio Tajani, me të cilin tha se janë pajtuar për këto çështje. … Continue reading Kurti: Është koha të respektohet Marrëveshja Bazike dhe të qetësohet situata në veri