Kurti e Avdijaj vizitojnë bizneset në Istog

Kurti e Avdijaj vizitojnë bizneset në Istog

Kryeministri i Kosovës, njëherit edhe kreu i Vetëvendosjes, Albin Kurti bashkë me kandidatin për kryetar të Istogut, Agron Avdijaj, kanë vizituar bizneset në këtë anë.

Ai ka ofruar përkrahje për prodhuesit.

Postimi i plotë:

Me Kryeministrin Albin Kurti, vizituam kompaninë “Shalaj” SH.P.K në Zallq.


Përkrahja e bizneseve prodhuese do të jetë synim i përbashkët me qëllim të krijimit të kushteve të favorshme dhe rritjen e punësimit në Komunën tonë.

#bashkëmëmirë

#bashkëmëshumë

#bashkëpunojmë

Lexo edhe

Video

error: