Kurti dhe Zaev nuk pajtohen për “Ballkanin e Hapur”

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti dhe homologu i tij nga Maqedonia Veriore, Zoran Zaev nuk janë pajtuar sot për iniciativën e “Ballkanit të Hapur” në Ballkanin Perëndimor. Në një konferencë të përbashkët për medie, pas mbledhjes së dy qeverive, kryeministri Kurti tha se Kosova dëshiron sa më shumë marrëveshje në aspektin bilateral në rajon dhe … Continue reading Kurti dhe Zaev nuk pajtohen për “Ballkanin e Hapur”