Kurti dhe Blinken diskutojnë për strehimin e afganëve

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti tha se ka zhvilluar një bisedë telefonike me sekretarin amerikan të Shtetit, Antony Blinken lidhur me ndihmën që Kosova ka ofruar në strehimin e afganëve të cilët janë evakuuar nga Afganistani pasi talibanët morën kontrollin e vendit. “Kosova është e nderuar të ofrojë një mjedis të sigurt për qytetarët afganë … Continue reading Kurti dhe Blinken diskutojnë për strehimin e afganëve