Kur të gjithë rrisin çmimet, Petrol Company vjen me 15% zbritje

Kur të gjithë rrisin çmimet, Petrol Company vjen me 15% zbritje

Si pasojë e ngjarjeve të fundit, kompani të ndryshme të të gjitha industrive i kanë rritur çmimet – por kjo nuk vlen për Petrol Company.

Petrol Company faktikisht i ka liruar derivatet deri në 15% në të gjitha pikat e veta të shitjes.

Këto janë çmimet që kjo kompani po i ofron:

Çmimet e furnizimit me shumicë Diesel: 0.88 cent – 0.89 cent (Kamion, Autobus dhe Taksi)


Çmimet e furnizimit me pakicë Diesel: 0.94 – 0.96 cent (Automjete)

Çmimet e furnizimit me benzinë nga: 0.94 deri në 0.98 cent. (Automjete)

Veç kësaj, kompania ka vazhduar me çmimet e tyre të njëjta në marketet “One Stop Shop” – ku madje në disa artikuj sjell edhe oferta të ndryshme me çmime speciale.

Ofertat aktuale dhe çmimet e njëjta, Petrol Company është duke i ofruar edhe në restorantet e tyre “Be Happy”

Lexo edhe

error: