Tjera

,

Transmetimet e kaluara drejtpërdrejt

,

Video

Kundërshtohet ndarja e MKRS-së, bashkimi i Shëndetësisë me Sportin fatale për të dy sektorët

Në të dy propozimet e fundit që Lëvizja Vetëvendosje dhe Lidhja Demokratike e Kosovës i kanë bërë njëra-tjetrës për bashkëqeverisje, parashihet që Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, të mos jetë ministri e veçantë.


 

Lexo edhe

error: