Kukullat interesante për fëmijë të punuara nga Adifete Shabani (VIDEO)

Kukullat interesante për fëmijë të punuara nga Adifete Shabani (VIDEO)

Adifete Shabani është arsimtare e gjuhës angleze por pasioni i saj është dizajni.

Gjatë kohës së pandemisë ajo nisi të punoj në dizajnë.


Por kësaj radhe zgjodhi të punojë për fëmijët.

Në videon e realizuar nga emisioni “Foleja” ajo ka treguar se si i punon kukullat dhe lodrat të gjitha punë dore.

Lexo edhe

Video