Kujtesa sjell Ofertën për Bajram!

Kujtesa sjell Ofertën për Bajram!

Tani, të gjithë Qytetarët kanë mundësi që të marrin Ofertën promovuese nga Kujtesa, për Festën e Bajramit me një super çmim.  

Për vetëm 9.99€ në muaj, tani të gjithë do kenë qasje në Internet me shpejtësi deri në 250 Mpbs së bashku me ‘wireless modem’ i cili e përballon këtë shpejtësi.

Përveç kësaj, oferta përmban reserverin me mbi 180 kanale argëtuese dhe përmbajtje televizive për të gjitha moshat dhe gjitha dëshirat e një familje. Kësaj pakete nuk i mungojnë edhe ligat e Sportit Ndërkombëtar, liga të cilat transmetohen ekskluzivisht në ‘high definition’ vetëm në platformën e Kujtesa, e të cilat janë: UEFA Champions League, UEFA Europa League, Bundesliga Gjermane dhe Super Liga Turke.


Për të përfituar nga këto shërbime unike Premium të Kujtesës, ju duhet të vizitoni dyqanet e Kujtesa, në cilindo qytet në Kosovë. Nxitoni sepse sasisa e kësaj Oferte është e limituar dhe vlen deri me 3 Gusht.  

Kujtesa ua uron Kurban Bajramin, gjithë Qytetarëve të Kosovës dhe Besimtarëve të Fesë Islame! Shumë fat, shëndet e begati!

https://www.facebook.com/KujtesaNet/

Lexo edhe

Video

error: