Kujdes: Një grua që sillet kështu do të largojë çdo burrë

Kujdes: Një grua që sillet kështu do të largojë çdo burrë

Pas një ndarjeje, gratë shpesh pyesin se ku kanë gabuar në një marrëdhënie.

Deri më tani, pyetje të ngjashme janë përgjigjur kryesisht nga ekspertë, por më në fund kanë folur edhe burrat.

Studiuesit nga Universiteti i Brisbane folën me burra se cilat karakteristika femërore nuk mund t’i pranojnë dhe pse janë gati të ndërpresin marrëdhënien.

Tepër e përpiktë


Burrat as nuk duan një marrëdhënie me gratë që janë tepër të rregulluara dhe ata presin të njëjtën gjë nga partnerët e tyre, të paktën gati 20 për qind e burrave e thanë këtë. Ata shpjeguan se lidhja me një grua që vazhdimisht pastron, fshin dhe paralajmëron “mos e bëj këtë” ose “kujdes mos e ndot këtë” është shumë e vështirë. Askush nuk dëshiron të jetë nën presion të vazhdueshëm.

Nuk i pëlqejnë miqtë e tyre

Miqtë janë shumë të rëndësishëm për burrat, kështu që nëse një grua nuk i do ata, lind një problem, thanë më shumë se 20 për qind e burrave. Pjesëmarrësit në hulumtim theksuan qartë se ata nuk duan një grua që nuk i pëlqen miqtë e tyre dhe që po përpiqet t’i ndajë ata.

I konsiderojnë të gjithë burrat njësoj

Mendimi se përgjithësimi nuk është një tipar i mirë i grave është i ndarë nga çdo i pesti burrë. Siç shpjegojnë ata, janë shumë alergjikë ndaj vërejtjes së femrave se të gjithë meshkujt janë njësoj, veçanërisht pasi femrat zakonisht e përdorin atë teksa kritikojnë sjelljen e tyre.

Lexo edhe

Video