Ku mund t’i gjeni produktet skandinave në Kosovë me zbritje deri në 60%?

Ku mund t’i gjeni produktet skandinave në Kosovë me zbritje deri në 60%?

Skandinavët veçse njihen anë e mbanë botës për kualitetin e tyre të prodhimtarisë. Produkte tejet të mira e kualitative skandinave për gjumë dhe jetesë, veçse mund t’i gjeni edhe në Kosovë në të gjitha pikat e JYSK.

Madje, JYSK ka njoftuar se duke filluar nga data 29 korrik e deri më 13 gusht, do ta sjell ofertën me super zbritje deri në 60% në një shumëllojshmëri produktesh.


Mjafton që ju të zgjedhni se çfarë dëshironi – tryeza, karrige, tavolina, set kopshti apo aksesorë të ndryshëm – dhe produktet e preferuara do të mund t’i merrni me çmimet më të lira në treg dhe kualitetin më të lartë skandinav!

Kjo ofertë vjen në periudhën e festës së Kurban Bajramit dhe zbritja do të vlejë në të gjitha pikat e JYSK në Kosovë.

Për ta shikuar ofertën dhe më të rejat, klikoni KËTU.

Lexo edhe

Video

error: